Bröder i åtanke! Jag vädjar till dig. Det vill säga för män. Många av er är gifta. De har varit gift länge och uppenbarligen redan för alltid. Och många har samma problem – sex.

Vill din fru inte ha sex med dig så ofta du vill? Har hon permanent huvudvärk, sömnbrist, kritiska dagar? Är hon kall i sängen, tar inte initiativet, undgår fullgörandet av äktenskapsplikten? Vilken ondskan!

Utan tvekan är detta en följd av hennes tuffa natur. Så vad kan du göra? Hur man ändrar situationen, vänd detta "snödrottningen" in i en het sak, en lustig nymf, en omättlig lecher? Mycket enkelt kan jag säga dig. Du behöver bara använda några enkla tekniker, som jag kommer att diskutera nedan. Kvinnan är en komplex varelse, okänd och okänd. Men! Hon har flera okonditionerade reflexer, med vilka det är ganska lätt att manipulera henne..

så.

Tro inte de avskyvärda uppfinningarna som släpps till dig då och då i form av väldesignade böcker som kallas "Hur man gör sex intressant efter 25 års äktenskap" eller "35 sätt att föra din passion tillbaka till familjen sex". Fullständig röra, säger jag er.

Under inga omständigheter bör du följa råd från de förlorare som skriver dessa böcker. Detta är minst sagt dumt och slöseri och ibland farligt. Till exempel är rådet att ge dina troende en armfull blommor, ta henne till en restaurang och sedan ställa in lägenheten med ljus för att läsa hennes poesi är bara en provokation. Förutom det faktum att det här evenemanget helt undergräver din familjebudget, kan det orsaka en helt otillräcklig reaktion från den förvånade hustrun och ofta en brand.

Spotta på baksidan av dessa teoretiker i molnen. Återvänd till det generic viagra online syndiga landet. Jag erbjuder dig det enklaste, och viktigast av allt, det billigaste sättet att övertala din make att ha obehindrat sex. Du behöver bara utföra några enkla steg. De passar alla inom ramen för traditionella sexuella tekniker. Nämligen förberedelse – förspel – klimax. De första två stegen är mesterligt utförda och reducerar det tredje till enbart formalitet. Så låt oss fokusera på dem..

1. På morgonen (ja, det är nödvändigt att förbereda släden på sommaren), var uppmärksam på hur din fru är klädd. Det är möjligt att hennes kyla de senaste tre dagarna beror på din likgiltighet gentemot hennes nya kostym, som så effektivt betonar hennes meriter och omöjligt döljer hennes brister. Ropar "A. Var kommer den här fantastiska kjolen ifrån??" är inte alltid lämpliga, eftersom det är möjligt att det här inte är en kjol alls utan en klänning som köpts för 3 år sedan vid en försäljning. Bättre neutral "Du ser så imponerande ut i den här. uh kläder." Om din make inte tog detta som en subtil hån, kan du säkert gå vidare..

2. Gå till din make och kyssa nacken, säg: "du har en så fin röv, jag kan inte vänta på kvällen, jag är kåt". Jag varnar dig för att du inte ska göra det i en tid då hon har farliga föremål i händerna, till exempel ett hett locktång, en full vattenkokare eller ett hett strykjärn. Från förvåning kan hon begå olämpliga handlingar. Dessutom, om hon tidigare inte hört något från dig utom dåligt språk..

3. Tvätta disken oväntat och som mellan gånger vid lunchtid. Det är möjligt att detta kommer att väcka misstankar. Gör dig redo för det här. Till frågan "vad har du gjort?" ska besvaras med ett charmigt leende och efterfrågan "väl, andas!" suga in luft.

4. Kom lite tidigare på kvällen och ta ut papperskorgen. Det är bättre att ta reda på var han är i förväg. Som regel i köket, under diskbänken. Om det inte finns något skräp där, har någon redan tagit ut det. Förtvivla inte, gå till steg 5.

5. Förbered middag. Låter hotfullt, jag håller med, men du borde inte ta allt så bokstavligt. Köp en bekväm pizza på vägen hem. Läs instruktionerna noggrant. När hustrun kommer in i huset och slutar rota till platsen, fråga henne tillfälligt: "Älskling, älskar du med en skorpa?" Var uppmärksam, svimning är möjlig.

6. Vanligtvis i detta skede når särskilt känsliga kvinnor sin första orgasm. Resten är som regel redan nära detta. Dessutom är allt inte så svårt. Du måste byta dina favoritstrumpor för rena och strö lite köln på dig själv. Jaja! knyta viljan i en knytnäve och spraya. Utanför. Vi måste göra detta offer. Så det är nödvändigt.

7. Det svåraste. Titta på kvällsserien med din älskarinna. Kom ihåg att du kommer att belönas för detta. Ha tålamod. Försök att inte släppa snitches och skratta högt på särskilt dramatiska platser. Och ingen sa att det skulle vara lätt! För vissa hjälper det att läsa mantra med slutna ögon. Jag vet inte, har inte provat det. Men det måste passeras.

8. Den faktiska förberedelsen med inledningen är över. Den sista handen kan vara frasen: "bär inte trosor idag, du behöver inte dem".
Och om din lilla fru trots allt inte attackerar dig som en hungrig lejoninna, då. då är du inte gift!
Vilka har sina otvivelaktiga fördelar.

Gillar du vår tidning?! Följ oss på Yandex Zen! Du kan också följa uppdateringarna i Instagram, Telegram, Tick ​​tack och Youtube-kanal.
Håll dig uppdaterad om allt det viktigaste med MENS LIFE!