Det visar sig att den del av kroppen som du är van vid att använda för sex är sämre än de andra två som du också har i lager..

Under alla fördelar är penis fortfarande ett lustigt instrument som kräver ständig inställning. Det handlar om händer! För det första finns det tre av dem! Åh nej, de säger till oss att det finns två. Detta minskar artikelns patos något. Men ändå finns det helt klart fler händer än en penis, och om du räknar med fingrarna, till och med en storleksordning.

För det andra behöver du inte mata händerna med blå piller, så att de visar mirakel av styrka och motståndskraft under hela natten, för att inte tala om de en och en halv minuter som du brukar ägna åt sex. Och för det tredje kan händerna användas även i de minuter då de vanligtvis ligger köpa viagra i sverige på tomgång. Det är under förspel mitt i kön och omedelbart efter det. Och om du behöver idéer om hur du ger dina händer fria tyglar kan du plocka upp dem … men åtminstone från den här artikeln!

Hennes ansikte och hårbotten

Låt oss göra en reservation direkt: vi kommer inte att ta hänsyn till i artikeln fall av latenta och uttryckliga sadomasochister som bara väntar på att bli kvävda en sekund före orgasm, och omedelbart efter – tagna i håret och skjutits in i ett våffeljärn. Ja, sådana kvinnor är inte ovanliga. Men du har antagligen själv lärt dig att skilja dem från alla andra (och inte engagera dig) – antingen genom avvikande lydnad eller genom projektivt grym behandling av dig. Våra tips är utformade för vanliga partners.

Så ansiktet. Det är mer logiskt att börja med honom, för det här är den enda delen av kroppen som är öppen för en kvinna, när hon annars är fullkomligt klädd. Även kvinnor utan skägg växer små hårstrån som inte kan ses i ansiktet. Det finns särskilt många av dem på de ställen där hårbotten slutar: på pannan, tempel, längst ut på kinderna och på nacken. Dessa zoner är extremt erogena, men det är problematiskt att smeka dem med dina läppar och tunga under en normal kyssning. Riktigt hår, som äldre bröder, skyddar hårstrån: det stoppas in i munnen och fastnar vid läpparna. Det är här dina händer är till nytta! Stryk dina kinder och tempel med fingertopparna medan du kysser, och rör dig från botten uppåt och från mitten (den så kallade näsan) till ansiktet..

Tryck inte fingrarna med ansträngning, din uppgift är att smeka, om möjligt, inte huden utan håret. Därför bör beröringen vara lätt. Om du vill gå djupare in i håret kan du öka trycket: hårbotten är mindre känslig. Massera hårbotten i en cirkelrörelse och var särskilt uppmärksam på områdena bakom öronen.

Det är inte heller förbjudet att köra fingret längs ögonbrynen (även om de dras, bör det fortfarande finnas känsliga hårsäckar under huden) eller läppar. Samtidigt skulle det vara trevligt att inte ha några pilafrester på fingrarna. Och i allmänhet, låt dem vara så rena som möjligt så att din förspel inte blir bortskämd av avskyens spöke..

Men detta är inte nödvändigt

Du behöver inte öppna din partners läppar med fingret (speciellt om du inte känner till det), och blinka snyggt och stick den djupare. Hon visste redan att du antydde oralsex när du slog fingret över hennes läppar. Ytterligare framsteg i djupet kan främja kvinnan, åtminstone i förspelstadiet..

I slutändan, om du vill röra vid mandlarna (för att du inte har haft din på länge och du saknat), kan du göra det senare, under sex, när alla hinder kommer att kollapsa. Dessutom smeka inte näsan eller området runt ögonen med fingrarna: det är mer naturligt att använda dina läppar eller tunga..