Vi vill alla älska och bli älskade, men inte alla ges. Vad är problemet? Denna fråga hjälper till att svara på psykologer som har gjort en lista över regler som måste följas för att förbättra relationerna med kära.

ett.Du borde veta vad din andra hälft tänker på ditt förhållande. Du vill inte bli kär i en som inte kommer att bli öppen med dig?

2.Förvirra inte kärlek och kön. Ofta i början av relationerna kön och passion felaktigt taget för kärlek.

3.Du behöver veta vad du vill ha av ett förhållande, och öppet pratar om det med din partner. Många män och kvinnor fruktar öppet talar om sina önskningar och försöker gömma dem. Som ett resultat visas en känsla av besvikelse, för att du inte får det du vill ha. Förhållandet är inte ett spel av gissningar. Närhet är inte möjligt utan ärlighet.

fyra.Du måste vara ett lag. Har olika färdigheter, data och förmågor, bör du sträva efter ett mål.

fem.Lär dig att respektera din själsfrände med alla dess skillnader från dig. Det finns inga identiska personer. Och livet är för att vi är intresserade att vi är alla olika.

6.Sätt inte med bristen på partner. Det finns inget idealiskt folk, och för att vi kommer att behandla nackdelarna med andra: att sätta upp med dem, försöker rätta till dem, beror mycket på. Om något inte passar dig, pratar du öppet om det. Låt din partner förklara varför han gör det. Först då kan du komma till samtycke.

7.Bestäm alla problem så snart de visas. Om du skjuter upp lösningen på problem i en lång låda, kommer de att bli till en lavin som inte lämnar ditt förhållande och spår.

åtta.Lär dig att förhandla. Gånger när bruden valde föräldrar, passerade. Nu spelar kulturen av relationerna mellan en man och en kvinna en mycket mindre roll än tidigare. Det beror bara på valet av två kärleksfulla hjärtan.

nio.Lär dig att lyssna på din själsfrände. Då kommer hon att ha en känsla av stöd.

10.Arbeta på det faktum att du har en känsla av närhet. Närhetslösning verkar aldrig. När det inte är, blir människor ointressant varandra.

elva.Dela med varandra planer för framtiden. Betrakta inte bröllopet som ett avtal, tack vare som du kommer att spendera resten av mitt liv tillsammans.

12.Titta på din personliga hygien. Det är omöjligt att underskatta den roll hon spelar i ditt förhållande.

13.Glöm inte kön. Detta är beställa kamagra en av de viktiga objekten i ditt förhållande. Konversationer under en filt efter gott sex skapar en känsla av intimitet.

fjorton.Gå aldrig till sängs om du upplever negativa känslor. Försök att bli av med dem innan du sover.

femton.Var inte rädd för att be om förlåtelse. Var och en av oss gör misstag, och ju tidigare du lyckas fixa dem, desto bättre.

sexton.Du måste vara beroende av varandra, men det här beroendet borde inte vara i allt. Fullt beroende av deras partner gör olyckliga båda.

17.Hålla självkänsla och självkänsla. Din andra halvlek blir lättare att älska dig om du gillar dig själv.

arton.Dekorera ditt förhållande till nya intressen. Försök att göra någon form av sport som ingen av er inte har gjort tidigare.

nitton.Samarbeta med varandra. Aktieansvar. Mer ärlig kommer att vara ditt samarbete, ju mer nära ditt förhållande.

tjugo.Allvarligt känner om hälsa. God hälsa – nyckeln till framgången med något förhållande.

Du gillar vår tidskrift?! Prenumerera på oss i Yandex.Dzen! Följ de uppdateringar du också kan i Instagram, Telegram, Tick ​​tack och Youtube-kanal.
Var medveten om allt viktigast med människans liv!