Frågor om lojalitet och svartsjuka plågad mänsklighet långt före avkokan, och båda och också. Lee är trogen mot sin man? Har inte din fru en "hjärtvän" hustru, någonstans på sidan?

Förr eller senare deltar sådana tankar, förmodligen varje person som bor i äktenskap, officiell eller civil. Men vissa uppmärksammar dem inte. Men andra lyser med önskan att säkert lära sig om de är sanna mot dem ..

Faktum är att det finns några tecken för vilka du kan avgöra om "andra halvan" inte ändras.

Så, om maka eller make / maka ..

1 – Returnerar hem från jobbet sent på kvällen eller på natten, diskmaskin från samtal och tyst dyk i sängen.

2 – På fester, festliga kvällar och kirurgiska händelser, kommunicerar från motsatt kön ..

3 – ger dig endast gåvor "till datumet", och om vi inte handlar om officiella helgdagar, men om datum, som bröllopets årsdag, måste de vanligtvis påminna om en närliggande betydande dag ..

Då kan du vara helt lugn. Din "andra halvan" är trött på jobbet, och från konversationer med kollegor, chefer, partners, kunder och representanter för strukturerna av olika slag redan "språk gör ont", härifrån och tystnad, och önskan att slappna av. Flört – bara en önskan att känna sig attraktiv, och det är, och orsaka din svartsjuka. Tja, gåvor … Ofta är familjelivet att dölja droppens passion för att sjunka varandra överraskningar också bleknar lite.

Men här om din favoritperson ..

1 – Försöker att svara först till telefonsamtal, och ofta i din närvaro förklarar abonnenten att "fel nummer".

2 – Ingenstans, även på toaletten, lämnar inte utan mobiltelefon.

3 – VistaPno blir ren och Jegan, tittar på hans kläder, skor, psicologiainfantilmarbella.com frisyr och luktar ..

4 – Detekterar ny kunskap om olika områden av liv, teknik, historia, sofistikering och TT. D.

5 – började plötsligt presentera dig överraskningar i sängen och önskar något, absolut för dig nya och ovanliga ..

I det här fallet bör det varna. Mest troligt, "Söt vän" började kärlek på sidan, därmed lusten att följa sig själv, ny kunskap, önskan att inte avslöja innehållet i hans telefonsamtal till någon ..

Det bör dock komma ihåg att, om makarna lever enligt och fredligt, verkligen lita på varandra, och värdet med varandra, kommer alla andra slipsar inte att stå konkurrens och kommer att avbryta, så snart som skönheten i Deras nyhet försvinner.