Vid den svåra generisk viagra sverige hälften av mänskligheten försvinner utsikterns gåva, som regel precis när det gäller känslor. Men å andra sidan vill inte – inget behov. Du och och z kan gissa om hans inställning till dig, om du uppmärksammar hur du kramar.

Han kramar dig bakifrån och korsar dina händer på bröstet. Även om du inte har hört de viktigaste orden från en man, var säker – han är galen på dig. Mentalt erkände han redan till dig i kärlek. Så om du är okänslig att vänta på ett blygt "Jag älskar dig", djärvt ta initiativet i mina händer. Enligt experter, om en man kramar en kvinna bakifrån, vill han sålunda visa henne allvaret av hans avsikter.

Men det finns undantag. Om partnern alltid kramar dig på det här sättet kan det innebära att han upplever varma känslor för dig, men anser dig otillgänglig. Han skulle vilja ha något mer, men tycker att du är absolut likgiltig för honom. Helt enkelt sätta, rädd för att titta på dina ögon, så kommer bakifrån. Låt honom förstå att det här inte är så livet snart kommer dina armar att bli mer varierande.

Kramar, spenderar han försiktigt sin hand på ryggen. Badrumsfodral man upplever starka och djupa känslor mot dig. Han anser dig en nära person och är redo att gå till något mer.

Det finns ett annat alternativ: Din partner är något upprörd och behöver stöd, men kan inte berätta om det. Strokar dig på baksidan, han räknar med att manifestationen av smek och ömhet från din sida. Svara på det ömsesidighet och fråga honom om han har bra.

Slutsats i armarna, han är mycket pressande dig. Det betyder att en man vill ha nära dig. Observera om han kramar dig, ser alltid in i dina ögon, ditt förhållande betyder mycket mer för honom än passionerad intimt intimitet. Om du har under en tid tillsammans kan en sådan omfamna indikera att mannen är redo att gå till ett nytt förhållande.

När kramar klappade han på ryggen. Det verkar som om du bara är vänner och han beter sig med dig på samma sätt som med sina vänner, och att måla detta förhållande i romantisk är nästan omöjligt. Men inte allt är förlorat, om sådana ord du har märkt ett par gånger. Vänta, kanske kommer han fortfarande att slutföra dig så svårt som du vill.