Oralsex är en oumbärlig del av varje samlag. Förspelet börjar med honom. Det kan också avsluta sex. Ofta lider kvinnor, istället för att uppleva nöjet med cunnilingus, eftersom många män inte gör det skickligt.

Kvinnor säger att det finns 5 stora misstag som män gör när de gör oralsex.

ett.Ofta kryper män med tungorna vart de än når, urskillningslöst. De suger, biter och drar ihop läpparna. Vid den här tiden vill kvinnan tjuta av smärta. Därför är det nödvändigt att göra en anmärkning till din älskade och be att smeka försiktigt.

2.Huvudet viftar. Av någon anledning tror män att man under cunnilingus måste gnugga näsan mot klitoris och sticka in den. Alla dessa åtgärder åtföljs av

nickar i huvudet, som att sätta in rytmen. I själva verket ger de inte nöje – det här är verklig tortyr. Berätta för din man att det räcker att använda dina läppar och tunga lätt.

3.Det tredje misstaget är att männen suger klitoris med all sin kraft. De tror att ju mer intensivt du drar, vrider och gnuggar det, desto trevligare är det för en kvinna. Det gör det inte – det gör också ont.

fyra.En annan poäng är att smeka könsorganen och samtidigt prata som med full mun. En viagra generika sådan syn kan få en kvinna att skratta och avbryta orgasmens början. Berätta för din man att hans röst ska vara slapp och spännande.

fem.Kort varaktighet av oralsex. Cunnilingus kan pågå i 30 sekunder, och så snart en man inser att hans partner är våt kommer han omedelbart att rusa in i henne. De flesta kvinnor är inte nöjda med detta faktum, för de är inte upphetsade nog. Och den så kallade "återfuktande" är helt enkelt partnerns saliv.