Varför upplever tjejer ibland ett elegant erbjudande av en man att ha analsex mycket likgiltigt eller till och med extremt negativt??

Fysiologer, som skyddar kvinnornas ländbensdelar från sexuella övergrepp mot dem med storskaliga penisar, hävdar att en sådan reaktion hos tjejer är helt normal, eftersom de viktigaste erogena zonerna hos kvinnor är koncentrerade i slidan och labia, och anus inte måste få sexuellt nöje jämnt. inget att göra.

Den senaste undersökningen av sexologer om denna poäng kastade dock motståndare till analt samlag till intellektuell depression.

"Kvinnan gillar inte analsex?! Berätta den här berättelsen för mormor på soptippen!"- en storm av mänsklig indignation exploderar i allmänhet, fredsälskande sexologer. "Nåja! – fysiologer som fångas av att lura människor inte blidka. – Vad sägs om statistik? Enligt henne, kära, tenderar bara 3% av kvinnorna att få sexuellt nöje från analkontakter!"" Du har felaktig statistik! Forntida, förfallna och halvglömda! – Finsmakare av mänsklig sexualitet använder tungt artilleri. – En kvinnas önskan att delta i (eller inte delta i) analsex beror dock direkt på hennes ålder. ".

Exakt
denna oväntade slutsats nåddes av forskare som i årtionden har studerat särdragen i manifestationen av kvinnlig sexualitet. Dokumenten lyckades fastställa att önskan om analt samlag i den överväldigande majoriteten av fallen bildas genom åren och når sin apogee vid 30 års ålder. I detta åldersskede genomgår kvinnlig sexualitet någon form av transformation, resultatet av vilket i apoteketpotensmedel.com 25% av fallen är önskan om analt samlag med en man.

Vissa experter beskriver till och med det så kallade "brinnande anus" -syndromet, när en kvinna i 30-35 år med obsessiv frekvens börjar uppleva den starkaste önskan om analsex. Detta åtföljs ofta av en känsla av värme och spastiska sammandragningar i anusen. Under tiden är ovanstående symtom inte ett gap eller en manifestation av en obegränsad kvinnlig fantasi. Sexolog Patrick McGee, som observerade kvinnor med "brinnande anus" -syndrom, fann att kvinnornas önskan att ha analsex manifesterar sig i sådana fall inte bara på nivån av mental aspiration utan också på fysiologin: analzonen hos de undersökta kvinnorna varje gång under perioden "förvärring av syndromet" ökade inte mycket, inte lite med en och en halv grad, och spastiska sammandragningar av sfinktern registrerades tydligt av sensorerna.

Sexologer har kommit till slutsatsen att "brinnande anus" -syndromet, som passerar en fjärdedel av kvinnorna i åldern 30-35 år, varar minst sex månader! En kvinna under denna period är en riktig sexuell upptäckt för män som drömmer om gnistrande analsex, för att en sådan dam inte ens tänker på något annat (när det gäller sexuella experiment): hon tränar oralsex "halvhjärtat" och i allmänhet minskar könsrelaterade kontakter till ett minimum.

Det är roligt att perioden av akut lust för analsex därefter inte försvinner utan spår från kvinnans sexliv utan blir en del av det, harmoniskt blandat med andra sätt att uppnå sexuell njutning.