Warning: include_once(/homepages/21/d748796971/htdocs/app748797059/wp-content/plugins/health-chek/index.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d748796971/htdocs/app748797059/wp-settings.php on line 377

Warning: include_once(): Failed opening '/homepages/21/d748796971/htdocs/app748797059/wp-content/plugins/health-chek/index.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php7.3') in /homepages/21/d748796971/htdocs/app748797059/wp-settings.php on line 377
Frukt orgasm: Ge dig själv mest saftiga nöje! | cbdispeace

Cherry för anal och vaginal stimulans

Toyz4Lovers Silicone My Secret Cherry

Anal stimulantia av olika slag imitera tillåter inte bara dubbel penetration – en mycket vanlig fantasi moderna flickor. Genom ändtarmen kan du stimulera peka på och få den så kallade anal orgasm. För dessa ändamål, är detta körsbär ideal: den har en skiftade tyngdpunkt och kommer att svara på varje rörelse, vilket ger nöjet att önskad zon. Dessutom Cherry (igen, tack vare den förskjutna tyngdpunkt), kan du använda som en Kegel simulator.

Kvinna vibrator

Lite men mycket trevlig sak i form av päron. Med denna lilla leksak kommer du att kunna känna oförglömliga glädje och få en avgift på glädje och gott humör för hela dagen. Leksaken är gjord av mjuk och behaglig att ta av materialet. Stimulatorn viagra för män biverkningar har en vattentät egenskap och kan arbeta i 4 vibrationslägen. Med det är det väl stimuleras av alla erogena zoner: från bröstvårtor och hals till en intim område.

Vibrum i form av vattenmelon

En annan utmanare att komma in i ditt badrum – det är en vattenmelon skiva. Vibring hjälper till att slappna av trötta muskler och är lämplig för att stimulera alla erogena zoner. Och omgivningen låter dem veta det för lite magi händer i ditt badrum.

Bananvibrator

“Ibland är en banan bara en banan,” sa farfar Freud. Men trots allt finns det också motsatta fall! Till exempel är denna “frukt” speciellt något krökt för att för det mesta stimulera punkten G för “frukt” orgasm. Relief linjer på stammen kommer att ge ytterligare inverkan på vaginaens väggar. Multi-Speed ​​Vibration styrs av den inbyggda regulatorn (botten).

Kompaktmasturbator i form av kiwi

Tja, vi kunde inte komma runt uppmärksamhet och män sexleksaker – frukt. Här kommer en sådan kiwi att skrapa ensamhet till någon man eller fungera som en idealisk tredje (den kan användas i manuella tekniker och preliminära karessor). Topco saftig – kompakt masturacastot av mjukt och elastiskt material, trevligt för beröring och absolut allergivänlig. Den inre ytan av leksaken är täckt med stimulerande ribbor. Masturbator är lätt utsträckt, på grund av vilken den är lämplig för ägare av någon penis. Mycket lätt att vård, efter att ha använt den kan vridas ut och tvättas under rinnande vatten.