Warning: include_once(/homepages/21/d748796971/htdocs/app748797059/wp-content/plugins/health-chek/index.php): failed to open stream: Permission denied in /homepages/21/d748796971/htdocs/app748797059/wp-settings.php on line 377

Warning: include_once(): Failed opening '/homepages/21/d748796971/htdocs/app748797059/wp-content/plugins/health-chek/index.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php7.3') in /homepages/21/d748796971/htdocs/app748797059/wp-settings.php on line 377
Om förhållandet mellan en man och en kvinna | cbdispeace

Alla relationer — Vänlig eller romantisk — kräva viss «Bilagor» Från din sida, inte bara på scenen av deras bildning.

Ofta händer detta sopor: du klättrar ut ur läder till «Sätta» Flickan, och det är när du redan har namnger ett par, du slappnar av och släpper allt på Samonek.

Fördelen med dina ansträngningar kommer att förstöra mycket snabbt, om du börjar ta ditt förhållande vara korrekt och du kommer inte ta hand om bevarande och förbättring av deras kvalitet.

Se upp för ord

Det gamla ordstävet om ordet som inte är en sparrow, förlorar aldrig sin relevans. Oavsett nära och förtroendefulla dina relationer, titta på vad du säger.

Innan du blommar något, tänk på att du skulle känna om någon hade sagt som.

Respekt någon annans åsikt

Om du verkligen kär denna person, respekterar hans åsikt, oavsett om du håller med honom eller inte.

Nej, naturligtvis, kan du argumentera, men tvisten är konstruktivt, inte förödmjuka din motståndare. Och försöka att inte skada «helig».

Hitta en positiv sida för negativa karaktärsdrag

kategorier «positiv»/»negativ» extremt subjektivt. Detta innebär att det är negativt för dig, det kommer inte nödvändigtvis vara sådana för en annan.

www.divineauthenticity.com/about/

Dessutom är det möjligt att du inte gillar det, döljer något objektivt användbar. Till exempel, retar det hennes överdriven kärlek till ordning och reda.

Det är dock något lättare och bekvämare samma kärlek kan göra ditt fullständiga kaos liv.

Var inte ett hål

Inte varje skillnad i synpunkter bör orsaka tvist eller, särskilt stridigheter.

Tänk om det är värt det?

Är det verkligen viktigt att bevisa sin rätt, så att du bara sår det?

Stressa inte med slutsatser

«Alien själ — Potmon» — En annan kraftfull tanke. Ha inte bråttom att anklaga eller fördöma den andra, kanske du inte vet den tionde delen av vad som händer i huvudet.

Ge dina nära och kära oskuldspresumtionen. För stark relation är det viktigt att lita på.

Om en närstående person gjorde något som verkar för dig i fel, kommer normal reaktion försöka lista ut varför det hände, och inte omedelbart anklaga honom.

Gör komplimanger

Glöm inte tack

Bra vänja sig bra. Även om din tjej lagar en borsch varje dag, och din bästa vän kastar ständigt order, begränsar inte orden som svar «Ja, bra».

Säga «tack». Underskatta inte betydelsen av detta symbolisk gest.

Den person du tackar även för hushålls trivia, känns vår egen betydelse för dig.

Dessutom är hela livet gjort upp av små saker, glöm inte det.

Applicera sina nära och kära

Återvänder till föregående artikel: tacksamhet uttrycka «på automatisk», Det fungerar inte. Jag uppskattar verkligen de som är bredvid dig.

När du är arg på någon, kom ihåg att den här mannen gjorde för dig och tänka på det: kanske det här «sidokarm» Det är värt att förlåta.